Nagyon köszi Gwencsi! Nagyon készültem ezekre a fejezetekre, szerintem ez egy nagyon fontos része a történetnek, hiszen itt döbben rá Loki arra, hogy igazából mit is jelent számára Loree, pont, amikor el is veszíti...
Na Gwencsike életfunkciói most fújtak ki... szent egem... ez a fejezet mindenen túltett. A végén egy akkorát sóhajtottam, hogy teljesen belereszkettem. Egyszerűen zseniális volt, gyönyörűen megírt, érzésekkel teli, a szavakon átszűrődik a szereteted Loki iránt, amit egy érző, sérült és nagy akaraterővel rendelkező nő, Loree lelkébe ültettél... főleg a végén lévő párbeszéd volt az, ami feltette nálam a pontot az i-re, ami meghúza a sharf-sz (ß) farkincáját... *igen, elment az eszem, köszönd a fejezetnek* Csodálatos élmény volt az olvasása! Folytatást a kollégának, mihamarabb!
LuluDarling ♥ HIDDLESTONER ♥
Hozzászólások száma : 605 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 30. Age : 42
- Maradj velem… - suttogta alig hallhatóan, majd finoman megcsókolt remegő ajkaival. Ha jól emlékszem itt kezdtem el úgy zokogni ,mint még talán soha... Eszméletlen gyönyörű volt az egész. Minden szavadon csüngtem Lulu.Úgy remegtem az izgalomtól miközben olvastam,hogy néha meg kellett állnom ,hogy rendbe kapjam magam és ne ájuljak le a székemről. Nekem eddig sok kedvenc fejezetem volt,de kétség kívül ez volt a legjobb,amit valaha ,bárhol olvastam!Lulu mint már sokszor írtam.Minden elismerésem. Komolytalanra fordítva a szót: Ha most ezzel itt vége a történetnek eskü feldoblak a rendőrségen "lelki"sértésért
Nagyon köszönöm a kedves szavakat Adri, hogy őszinte legyek, már régóta készültem erre a fejezetre, már régen megálmodtam és gondolataimban folyamatosan finomítottam rajta újra és újra. Nagyon hatásosra szerettem volna megírni, mert szerintem is talán ez az egyik legfontosabb és érzelmileg leginkább telített fejezet. Örülök, hogy ez sikerült.
Ami pedig a fricit illeti: Nem ért véget, viszont a folytatásról sajnos nem árulhatok el semmit...
U. I. (Ne jelencséééé fel, börtönben nem jön az ihlet!!! )
adrilimo Nicholls Bajtársa
Hozzászólások száma : 70 Csatlakozás ideje : 2013. Sep. 20. Age : 27
- Maradj velem… - suttogta alig hallhatóan, majd finoman megcsókolt remegő ajkaival. Ha jól emlékszem itt kezdtem el úgy zokogni ,mint még talán soha... Eszméletlen gyönyörű volt az egész. Minden szavadon csüngtem Lulu.Úgy remegtem az izgalomtól miközben olvastam,hogy néha meg kellett állnom ,hogy rendbe kapjam magam és ne ájuljak le a székemről. Nekem eddig sok kedvenc fejezetem volt,de kétség kívül ez volt a legjobb,amit valaha ,bárhol olvastam!Lulu mint már sokszor írtam.Minden elismerésem. Komolytalanra fordítva a szót: Ha most ezzel itt vége a történetnek eskü feldoblak a rendőrségen "lelki"sértésért
Éjfúria Nicholls Bajtársa
Hozzászólások száma : 108 Csatlakozás ideje : 2013. Sep. 01. Age : 40 Tartózkodási hely : Midgard
Érdekes figura lehet ez az Allison, és valamiért úgy érzem hogy fontos lesz még :) Nagyon várom hogy Loree és Loki újra kommunikáljanak, mert nagyon összetartoznak. Jó és izgalmas fejezet volt, csak rövid, legszívesebben több oldalon keresztül olvasgatnám Várom a folytatást!
Júúúj,de hiper izgii Persze ,hogy is maradhatna ki egy ilyen jó sztoriból a "sötét oldal" Nagyon várom mi sül ki ebből Nagy vagy Lulu A zene pedig nagyon passzolt
Boszorka666 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 360 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 33
Gyönyörű fejezet volt! Nagyon egyedi, hiszen most egyedül Loree volt az egész rész középpontja. Együtt éreztem vele folyamatosan, és nagyon sajnáltam szegényt, annyi rossz dolgon ment már keresztül :( A fejezet vége viszont nagyon ütős lett, és tudom hogy Loki figyeli őt♥. *-*
Miért lenne ciki?Szerintem semmi ciki nincs ebben. (Igaz,én eddig egy fejezeten sem könnyeztem,de ez nem azért van,mert rossz.Egyszerűen ilyen vagyok. )Ebben a fejezetben nagyon együtt érzek Loree-val...viszont a végén az álma okot ad a reménykedésre.:) Dióhéjban:a történeted egyre jobban tetszik,nagyon várom a folytatást!!!
Köszi, örülök, hogy egyre jobban tetszik és érdekel a frici. Szerintem is kezdünk egyre jobban belebonyolódni, egyre több a kérdés és egyre kevesebb a válasz...Őrjítő, nem igaz?
Éjfúria Nicholls Bajtársa
Hozzászólások száma : 108 Csatlakozás ideje : 2013. Sep. 01. Age : 40 Tartózkodási hely : Midgard
Hidd el, én is sokszor könnyezem érte, értük, amikor írom...akár ciki, akár nem, így van...
Miért lenne ciki?Szerintem semmi ciki nincs ebben. (Igaz,én eddig egy fejezeten sem könnyeztem,de ez nem azért van,mert rossz.Egyszerűen ilyen vagyok. )Ebben a fejezetben nagyon együtt érzek Loree-val...viszont a végén az álma okot ad a reménykedésre.:) Dióhéjban:a történeted egyre jobban tetszik,nagyon várom a folytatást!!!
Szégyen vagy nem, én már megint megkönnyeztem Loreet. Imádtam azt a rész amikor Loki aggódott Loree-ért és megvédte őt Siftől. Ez azért sokmindent megmutat róla, akkor is ha szívtelenséget színlel. Alig várom az új részt *-*
Nagyon ügyesen nyomorgatod a lelkemet a sztorival, mindig azt várom, mikor jön már a végleges megoldás, azt nem.. Imádom a történetet továbbra is, Sif és Loree összezördülése.. az egyik kedvenc jelenetemmé nőtte ki magát a történetben
Köszi zsepis figyelmeztést Lulu, nekem szükségem volt rá, megrázzó fejezet volt, megpróbálok értelmes komit írni! Nos igen tudtam, hogy Loki nem fog szerelmet vallani Loree, sejtettem hogy így fog reagálni! Ahogy Betty is írta nagyon is jellemző ez lépés Loki részéről, engem is kirázott tőle a hideg! Azt hiszem most nagy részben Loree lelki erején múlnak a dolgok, rengeteg türelemre, határozotságra,kitartásra és LELKI ERŐRE lesz szüksége!
Valóban nagyon szomorú rész volt ez, de ugyanakkor ismét fantasztikus!
Izgatottan várom a folytatást!
Bettyke94 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 427 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
Basszusguba, Lulu, a végén már folytak a könnyeim. Loki ilyen szintű hidegsége nagyon megrázott, holott fel voltam ilyesmire készülve, tudtam hogy nem vall örök szerelmet Loree-nak vagy ilyesmi, de ez a nyers elutasítás...annyira Lokira jellemző volt hogy még most is ráz a hideg. Szegény Loree remélem lelkileg erős marad. :( Jó fejezet volt, köszi Lulu! ♥.