| Ehehehehe - Örömeink :) | |
|
+3GwenPage Bettyke94 LuluDarling 7 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
GwenPage V. Henrik Királynéja
Hozzászólások száma : 287 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 27 Tartózkodási hely : Nicholls kapitány karjaiban
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Csüt. Szept. 05, 2013 4:30 am | |
| Woow, ez aztán a füzet! A Coriolanust nekem is be kell iktatnom... annyira kíváncsi vagyok rá! | |
|
| |
Boszorka666 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 360 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 33
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Csüt. Szept. 05, 2013 3:05 am | |
| - Bettyke94 írta:
- Sikerült feldobnom egy unalmas matekfüzetet egy kis Robert-tel, mert volt hozzá Vasemberes vinyettám :DRemélem ebben a füzetben jobban fog menni a matek
Ja, és készülünk szorgosan a Január 30-ra is ;)
Igazán szép munka Betty! Január 30-ra szép lassan én is készülök! | |
|
| |
Bettyke94 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 427 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Szer. Szept. 04, 2013 8:11 am | |
| - LuluDarling írta:
Én majd elolvasom még egyszer, de nem lesz megterhelő, mert nagyon tetszett! Nekem is nagyon bejön *-* Eléggé olvasható nyelvezete van neki, meg maga a történet is tetszik. Kár hogy ez nem volt kötelező a suliba.. | |
|
| |
LuluDarling ♥ HIDDLESTONER ♥
Hozzászólások száma : 605 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 30. Age : 42
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Szer. Szept. 04, 2013 8:07 am | |
| - Bettyke94 írta:
Ehehehe, élni tudni kell :) El is kezdtem a Coriolanus-t, eddig nagyon tetszik, remélem valami meg is marad majd Januárig Én majd elolvasom még egyszer, de nem lesz megterhelő, mert nagyon tetszett! | |
|
| |
Bettyke94 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 427 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Szer. Szept. 04, 2013 7:44 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Éjfúria Nicholls Bajtársa
Hozzászólások száma : 108 Csatlakozás ideje : 2013. Sep. 01. Age : 40 Tartózkodási hely : Midgard
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Szer. Szept. 04, 2013 5:13 am | |
| - Bettyke94 írta:
- Sikerült feldobnom egy unalmas matekfüzetet egy kis Robert-tel, mert volt hozzá Vasemberes vinyettám :DRemélem ebben a füzetben jobban fog menni a matek
Ja, és készülünk szorgosan a Január 30-ra is ;) Nagyon szép munka,gratula!Hogy jobban megy majd benne a matek?Hát,csak akkor, ha nem a borítót bámulod... (Ne haragudj,ezt nem hagyhattam ki.. ) | |
|
| |
Bettyke94 Loki Katonája
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Szer. Szept. 04, 2013 2:18 am | |
| Sikerült feldobnom egy unalmas matekfüzetet egy kis Robert-tel, mert volt hozzá Vasemberes vinyettám Remélem ebben a füzetben jobban fog menni a matek Ja, és készülünk szorgosan a Január 30-ra is ;) | |
|
| |
Boszorka666 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 360 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 33
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Kedd Szept. 03, 2013 10:25 pm | |
| - Bettyke94 írta:
- A nagy örömöm, hogy ma tartottuk az egész családommal a születésnapomat, és anyukám egy olyan tortát varázsolt elő amilyet nagyon szerettem volna, de totál meglepetés volt az egész :) Nagyon örültem neki.
Oh nagyon szupi ez a torta! | |
|
| |
Bettyke94 Loki Katonája
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Hétf. Szept. 02, 2013 3:44 am | |
| Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok♥. Hát igen, ilyen szép tortám már régen volt. Egyből fel is vettem a Lokis pólómat. :) Bár Loki biztosan nem nem örült volna ha megeszem a fejét :DD | |
|
| |
GwenPage V. Henrik Királynéja
Hozzászólások száma : 287 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 27 Tartózkodási hely : Nicholls kapitány karjaiban
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Hétf. Szept. 02, 2013 12:15 am | |
| - Bettyke94 írta:
- A nagy örömöm, hogy ma tartottuk az egész családommal a születésnapomat, és anyukám egy olyan tortát varázsolt elő amilyet nagyon szerettem volna, de totál meglepetés volt az egész :) Nagyon örültem neki.
Ez valóban csodás ajándék volt! Meg is érdemelted! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Vas. Szept. 01, 2013 7:46 am | |
| Jaj, nagyon szupi ez a torta, gondolom, hogy mennyire örültél neki!!! | |
|
| |
Bettyke94 Loki Katonája
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) Vas. Szept. 01, 2013 7:16 am | |
| A nagy örömöm, hogy ma tartottuk az egész családommal a születésnapomat, és anyukám egy olyan tortát varázsolt elő amilyet nagyon szerettem volna, de totál meglepetés volt az egész :) Nagyon örültem neki. | |
|
| |
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ehehehehe - Örömeink :) | |
| |
|
| |
| Ehehehehe - Örömeink :) | |