United Hungarian Hiddlestoners Tom Hiddleston rajongói, Hiddlestonerek egyesüljetek! |
| | Cikkek, hírek | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Alekto Nicholls Bajtársa
Hozzászólások száma : 105 Csatlakozás ideje : 2013. Sep. 02. Age : 35 Tartózkodási hely : Franciaország, Dinard
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Pént. Okt. 25, 2013 2:54 am | |
| "This is taken from a local kids magazine. Tom Hiddleston was featured in the profile section. They even wrote some fun facts about him. I’m translating them in order. Tom and Chris has a bucket list of places they would love to visit. Jamaica and Bermuda are amongst the list. When he’s bored, Tom loves to hit the tree’s bark with hammer! OMG! He never misses a single Christmas celebration, ever. His mom always forbids him from staring directly into the sun when he was a young boy. But apparently he did it when his mom is not around. He was scared to skate on ice because of the traumatic experience regarding an ice skating accident when he was young. He was with his dad during the accident. He thinks that he never laughs very loudly. He wishes to be able to play ukulele and banjo one day. He still asks his mom to wash his clothes because he doesn’t know how to operate the washing machine and dryer machine. He never wins in the monopoly game. He always wakes up to the alarm sound in the morning." | |
| | | Boszorka666 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 360 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 33
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Pént. Szept. 20, 2013 2:59 am | |
| Igazán klassz képek vannak az újságban Lokiról! | |
| | | Bettyke94 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 427 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 30 Tartózkodási hely : Tom Hiddleston's House
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Csüt. Szept. 19, 2013 7:36 am | |
| Szuper képek vannak az újságban Lokiról♥. És a Lokiről írt cikk is tetszik :) | |
| | | LuluDarling ♥ HIDDLESTONER ♥
Hozzászólások száma : 605 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 30. Age : 42
| | | | GwenPage V. Henrik Királynéja
Hozzászólások száma : 287 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 27 Tartózkodási hely : Nicholls kapitány karjaiban
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Csüt. Szept. 12, 2013 3:18 am | |
| - LuluDarling írta:
Én most azon nevettem, hogy ha végül csinálnak is Loki filmet, a Marvel 10 évre előre már úgy be van táblázva, hogy Tom majd a negyvene évei elején eljátszhatja Lokit egy saját filmben...érdekes lesz a halhatatlan Loki egy 10 évvel idősebb változatban... Való igaz, érdekes lenne... a smink sok mindent megold, de 10 évet azért biztos nem lehet letüntetni, ez pedig, egy nem öregedő istenke esetén, érdekes lesz, mint mondtad volt... de csodás lenne, az biztos! Jóllehet én sem szeretném, hogy beskatulyázzák ebbe a szerepbe... csak egy kicsit önző vagyok és bármeddig el tudnám nézegetni Lokiként | |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Csüt. Szept. 12, 2013 1:47 am | |
| - LuluDarling írta:
Én most azon nevettem, hogy ha végül csinálnak is Loki filmet, a Marvel 10 évre előre már úgy be van táblázva, hogy Tom majd a negyvene évei elején eljátszhatja Lokit egy saját filmben...érdekes lesz a halhatatlan Loki egy 10 évvel idősebb változatban... Nálad a pont! Megőszintén nekem ezzel az bajom,hogy ugye Tomot legtöbben Lokiként ismerték meg, én nem szeretném ha ebbe a szerepbe beskatulyáznák, nos egy Loki filmmel pedig ennek nőne az esélye! | |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Szer. Szept. 11, 2013 8:20 am | |
| 13 ezer ember szeretné, ha Loki külön filmet kapnaMielőtt a Thor-ban és a Bosszúállókban feltűnt volna, Tom Hiddleston neve szinte ismeretlen volt a rajongók számára, most azonban hihetetlen népszerű. Annyira, hogy petíciót indítanak miatta. Bár Loki (Tom Hiddleston) szerves részét képezi majd a Thor: Sötét világnak, a rajongóinak ez nem elég és egy petíciót készítettek azért, hogy minél több szimpatizáns aláírhassa és Loki saját filmet kapjon a Marveltől. A petíciót rengetegen, eddig több, mint 13 ezren írták alá, amelyre már a Marvel is kénytelen reagálni. A felhívás szövege alapján egyébként sokkal többet szeretnének megtudni Loki rajongói a karakter hátteréről, a sokszínű és összetett személyiségéről, mivel ő a Marvel univerzum legtehetségesebb gazembere. A petíció: LINKÉn most azon nevettem, hogy ha végül csinálnak is Loki filmet, a Marvel 10 évre előre már úgy be van táblázva, hogy Tom majd a negyvene évei elején eljátszhatja Lokit egy saját filmben...érdekes lesz a halhatatlan Loki egy 10 évvel idősebb változatban... | |
| | | Alekto Nicholls Bajtársa
Hozzászólások száma : 105 Csatlakozás ideje : 2013. Sep. 02. Age : 35 Tartózkodási hely : Franciaország, Dinard
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Szomb. Szept. 07, 2013 7:27 am | |
| Köszi Lulu a hírt, én azért sajnálom, hogy Benedict lepasszolta. | |
| | | GwenPage V. Henrik Királynéja
Hozzászólások száma : 287 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 27 Tartózkodási hely : Nicholls kapitány karjaiban
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Szomb. Szept. 07, 2013 6:28 am | |
| Wow, érdekes hír! Köszi Lulu! | |
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek Szomb. Szept. 07, 2013 4:48 am | |
| | |
| | | | LuluDarling ♥ HIDDLESTONER ♥
| Tárgy: Cikkek, hírek Szomb. Aug. 31, 2013 2:30 am | |
| Találtál Tomról egy jó cikket, vagy hallottál valami hírt? Oszd meg velünk! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Cikkek, hírek | |
| |
| | | | Cikkek, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|