| Hírek a filmmel kapcsolatban | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Boszorka666 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 360 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 33
| |
| |
LuluDarling ♥ HIDDLESTONER ♥
Hozzászólások száma : 605 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 30. Age : 42
| Tárgy: Re: Hírek a filmmel kapcsolatban Csüt. Szept. 12, 2013 6:41 am | |
| Most Tom azt írta a Twitteren, hogy Angliában valamikor április/májusban lesz a premier...pfffff... | |
|
| |
GwenPage V. Henrik Királynéja
Hozzászólások száma : 287 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 27 Tartózkodási hely : Nicholls kapitány karjaiban
| Tárgy: Re: Hírek a filmmel kapcsolatban Csüt. Szept. 12, 2013 3:19 am | |
| - CarrieJ. írta:
- Az első európai premier december 19,Németország...Az tuti hogy Angliában csak 2014-ben jön,talán nem is januárban...és szerintem nálunk is ez lesz...A Budapest Film - nálunk ők forgalmazzák - oldalán sincs semmi infó,pedig sűrűn nézegetem...
Úgy szeretném már látni! Köszi az infókat! | |
|
| |
Boszorka666 Loki Katonája
Hozzászólások száma : 360 Csatlakozás ideje : 2013. Aug. 31. Age : 33
| Tárgy: Re: Hírek a filmmel kapcsolatban Csüt. Szept. 12, 2013 1:52 am | |
| - CarrieJ. írta:
- Az első európai premier december 19,Németország...Az tuti hogy Angliában csak 2014-ben jön,talán nem is januárban...és szerintem nálunk is ez lesz...A Budapest Film - nálunk ők forgalmazzák - oldalán sincs semmi infó,pedig sűrűn nézegetem...
Remélem nálunk is adni fogják, majd egyszer! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Hírek a filmmel kapcsolatban Szer. Szept. 11, 2013 8:07 am | |
| - CarrieJ. írta:
Köszi az infót!!! Engem már az sem érdekel, ha csak 2014 elején lesz - addig elleszünk a Thorral és a Coriolanussal - csak BIZTOSAN adják nálunk, ez a lényeg!!! | |
|
| |
CarrieJ. Magnus Nyomozótársa
Hozzászólások száma : 10 Csatlakozás ideje : 2013. Sep. 05.
| Tárgy: Re: Hírek a filmmel kapcsolatban Szer. Szept. 11, 2013 7:27 am | |
| Az első európai premier december 19,Németország...Az tuti hogy Angliában csak 2014-ben jön,talán nem is januárban...és szerintem nálunk is ez lesz...A Budapest Film - nálunk ők forgalmazzák - oldalán sincs semmi infó,pedig sűrűn nézegetem... | |
|
| |
| Tárgy: Hírek a filmmel kapcsolatban Vas. Szept. 01, 2013 4:20 am | |
| Nos, eddig kb. 3 féle időpontot kaptunk az Európai premierről, előbb volt december eleje, aztán vége, most pedig már januárig csúszott az időpont... Te tudsz valami újabbat? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hírek a filmmel kapcsolatban | |
| |
|
| |
| Hírek a filmmel kapcsolatban | |
|